sunnuntai 1. toukokuuta 2016

First things first: uusi reissumekko (ja matkavakuutus)


Eilen oli kaksi hoidettavaa asiaa. Ensinnäkin jo pitkään mielessä pyörinyt kysymys siitä, onko meidän matkavakuutukset pätevät tulevaa oleilua ajatellen. Toiseksi, piti tilata yksi jo aiemmin bongaamani mekko verkkokaupasta. Siitä tulee reissumekko.

Sivuutin vakuutusasian mielestäni työläänä ja päädyin miettimään mekon väriä. En kuitenkaan sitten saanut mekkoakaan tilattua, kun piti ensin lähettää kauppaan viesti ja kysyä pari lisäkysymystä koon valitsemista varten. Ja katsoa HBO:lta jotain talkshowta. Se oli tosi hauska, en kyllä muista nimeä.

Välillä mietin itsekin, miten voin hoitaa asiat töissä niin napakasti, kun vapaalla kirjeen vieminen postilaatikkoon vaatii viikon valmistautumisen. Kirjaston kirjojen palauttamisesta en viitsi edes puhua.

Tänään tilasin sen mekon (oranssin).

Sitten iski jotenkin nolo olo. Että saan hitto soikoon mekon tilattua mutten vakuutusyhtiöön soitettua. Tärkeysjärjestyksistä puheenollen.

No eihän tässä oikeasti mikään kiire edes ole, mutta kun sain vakuutusyhtiön numeron kaivettua (löytyi kätsästi ko. firman sivuilta kohdasta Yhteystiedot) ja huomasin, että aspa on vielä vartin auki, päätin soittaa saman tien.

Viidessä minuutissa olin selvittänyt, että nykyinen jatkuva matkavakuutuksemme sopii tarkoitukseen, lisäkuukausia on saatavilla (heppu soittaa mulle niiden hinnat huomenna) ja ehdot ovat kaikin puolin oikein kattavat ja pätevät, ei tarvetta upgreidata.

Mulla on ollut sama matkavakuutus jo vuosia. En ole aikoihin edes verrannut sen hintaa muihin, sillä siinä on yksi mulle tärkeä ominaisuus jota monessa muussa ei ole: omaa rahaa ei tarvitse vahingon sattuessa reissussa käyttää, jos lähistöllä on sopimuslääkäreitä tai sairaaloita. Ja Riossa, jonne useimmin ja pisimmin matkataan, niitä on. Myös sen firman (yhteistyökumppanin) Etelä-Amerikan palvelukeskus on Brasiliassa.

No niin, vakuutusasiat siis hoidossa.

Ja se mekko - se on tosi kiva. 

Eikö?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti